top of page

Kαλύτερα με Κασσελάκη πάρα τον Μητσοτάκη.


Σήμερα βιώσαμε άλλη μία πολύ ντροπιαστική μέρα για την Ελληνική Δημοκρατία, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ο κατήφορος της Ελλάδας προς τον Ορμπανισμό, με ευθύνη του Πρωθυπουργού και όσων τον ακολουθούν σε αυτή την πορεία, εκτείνεται ακάθεκτος. Όπως με ευθύνη του η χώρα μας είναι πλέον στον πυρήνα των κρατών όπου το Κράτος Δικαίου, ως ένα Ευρωπαϊκό Κράτος Δικαίου, θεωρείται ελλιπές και υπολειμματικό.


Ο κος Ράμμος ο αξιοπρεπής, μαχητικός, επίμονος, ανυποχώρητος, αποτελεσματικός και πάνω από όλα θεσμικός κος Ράμμος, τα κατάφερε παρά τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις. Παρέστη σήμερα σε ανοιχτή ακρόαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπου εξέθεσε τα ακόλουθα εξευτελιστικά για τη χώρα μας, υπαιτιότητα της Ελληνικής Κυβέρνησης και του κου Μητσοτάκη προσωπικά.


Πως οι Ανεξάρτητες Αρχές δεν νοούνται πια ανεξάρτητες επί Κυριάκου Μητσοτάκη, ειδικά αν διερευνούν τις υποκλοπές και παρακολουθήσεις που διέπραξε και η ΕΥΠ που 4 χρόνια βρίσκεται υπό την εποπτεία του, εφόσον αποφάσισε να την εντάξει στο γραφείο του Πρωθυπουργού. Πως οι πιέσεις φτάνουν μέχρι τις προσωπικές απειλές από τους υψηλότερους συμπολιτευόμενους πολιτειακούς παράγοντες και αξιωματούχους, από βουλευτές.


Πως δεν ισχύει το Σύνταγμα της χώρας όταν δεν βολεύει τον “κυβερνήτη” κατά τη στελέχωση των “ανεξάρτητων” αρχών, από πρόθεση και σκοπιμότητα, προκειμένου να αποφευχθεί η πιστοποίηση προστίμου στην ΕΥΠ για παρεμπόδιση της έρευνας της Δικαιοσύνης για τις υποκλοπές και παρακολουθήσεις.


Πως η παρεμπόδιση Μητσοτάκη στις έρευνες φτάνουν μέχρι δικαστικούς που απειλούν με διώξεις για κατασκοπεία, όχι αυτούς που κρυφάκουγαν τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, πολιτικούς και δικαστές, αλλά όσους είχαν το θάρρος να αναζητήσουν τους πραγματικούς κατάσκοπους οι οποίοι δεν έχουν ενοχληθεί από κανέναν μέχρι σήμερα.


Εμείς θα θυμίσουμε και τις δημόσιες απειλές και προειδοποιήσεις της κυβέρνησης δια στόματος κας Μπακογιάννη, που μίλησε για διώξεις και φυλάκιση 10 ετών σε όποιον αγγίξει τις υποκλοπές. Θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον η άποψη των συναδέλφων της στο Συμβούλιο της Ευρώπης όπου ηγείται της Ελληνικής Αντιπροσωπείας για όσα συμβαίνουν σε ευρωπαϊκό κράτος-μέλος, με κορυφαίους πρωταγωνιστές την ίδια και τον αδερφό της, έτσι, για να ολοκληρωθεί με νεποτισμό η εικόνα αναπτυσσόμενης χώρας όπου παίζεται πλέον η ισχύς του Κράτους Δικαίου.


Οποιαδήποτε εκδοχή ενδεχομένης "μεταπολιτικής" είναι απείρως προτιμότερη της οργανωμένης και συστηματικής άλωσης του κράτους δικαίου που συντελείται υπό το μανδύα του πολυεπίπεδου εκσυγχρονισμού.

bottom of page