top of page

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ - Ημερίδες ΣΥ.ΡΙΖ.Α σε Καβάλα και Ιωάννινα



Ο Ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης συμμετείχε σε ημερίδες στα Γιάννενα και την Καβάλα που διοργανώθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Στόχος των ημερίδων ήταν η συνομιλία με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντάς τους έξι άξονες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ «Δικαιοσύνη Παντού» όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα.


Σε αυτό το πλαίσιο, στις ημερίδες συμμετείχαν συνδικαλιστικές οργανώσεις, παραγωγικοί φορείς της εκάστοτε περιοχής, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι της κοινωνίας αλλά κυρίως πολίτες. Ζητούμενο ήταν να πραγματοποιηθεί μια ουσιαστική και αδιαμεσολάβητη συζήτηση με την τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.


Ο Ευρωβουλευτής παρουσίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα "Δικαιοσύνη Παντού" και τις 6 Εθνικές Προτεραιότητες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μαζί με την αν. Τομεάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης και βουλευτή Νοτίου τομ. Αθηνών κ. Θεανώ Φωτίου στην Καβάλα στις 09/12/2022 και μαζί τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και Βουλευτή Α' Αθήνας, στις 10/12/2022.



bottom of page